[Valencia] Rafagas en anglès, ajuda

Hola,

Com sabeu em dedique des de fa uns anys a anar darrere de Raf traduint les descripcions dels enllaços a l’anglés i publicant-los a la web https://geoinquiets.github.io/rafagas/. Una vegada publicats un automatisme (zapier) envia el correu a la llista i programa les piulades. El tema és que a decembre, i per unes setmanes, i si ningú em pren el retlleu, hauré de pausar l’activitat o com a molt faré un resum setmanal o algo aixina ja vorem, lo que el nou inquilí a casa :baby: mos deixe :sweat_smile:.

Traduir les ràfegues és prou senzill, bàsicament s’ha de saber català i anglés i un poquet de Github. Per suposat jo encantat de fer les sessions que facen falta per assegurar que no hi ha dubtes.

Algú o alguna s’anima?

···

Jorge Sanz
http://jorgesanz.net

Jaume, Isaac lo primer gràcies per oferir-vos. Si voleu encetem un fil per xerrar i quedem quan pugau un dia i veiem la mecànica, es molt senzill.

Estic d’acord amb tú Jaume, es una tasca diaria i per tant té algo de compromís. Tampoc passa res si un dia no es publica, a mí em passa de tant en tant, però sí, millor si es pot repartir.

Deixe passar uns dies per si algú més s’anima, i a final de setmana vos escric.

Salutacions i feliç setmana a totom :grinning:

···

Jorge Sanz
http://jorgesanz.net

···

Jorge Sanz
http://jorgesanz.net

OK, per als que ja s’han animat i per si algú té dubtes de què caram estem parlant, he afegit un document explicant com es pot contribuir a la web.

https://github.com/geoinquiets/rafagas/blob/gh-pages/CONTRIBUTING.md

···

Jorge Sanz
http://jorgesanz.net