[Valencia] [uji] Invitació a la primera edició del Castelló AppChallenge

Hola os reenvio este correo por si alguno de vosotros os interesa asistir!

Un saludo,

David Frías

···

meetup.png

Estimat membre de la comunitat universitaria,

T’agradaría crear la teva propia aplicació? Vols aprendre a utilitzar tecnologíes geogràfiques? Tens inquietuds per entrar a aquest mon pero no hi saps com?

- Desde la comunitat de Geo Tec Lab et convidem a la primera edició del Castelló AppChallenge, una trovada a on moltes persones, amb diferent formació, es reuneixen per a desenvolupar o disenyar solucions interesants y aprendre a fer us de noves i originals tecnologíes. - En el Castelló AppChallenge la nostra temàtica serà la participació ciutadana i tot lo que aixo implica, tindrás l'oportunitat de desenvolupar aplicacions en un format de tipus Hackaton que incloguen una component geogràfica i que permitisquen avanzar en aquestes materies:

Benestar Social - Movilitat - Serveis Urbans - Turisme - Sostenibilitat - Cultura - Entreteniment - Seguretat - Educació - Govern Obert - Transparencia

QR code

L’event es realitzarà els díes 30 i 31 d’octubre a l’edifici Espaitec 2 de l’UJI. En la nostra pàgina Web ( https://goo.gl/cQlSgF ) podràs trobar tota la informació necessaria.

Es totalment Gratuit i patrocinat per el grup GeoTec de l’UJI (http://www.geotec.uji.es), GeoDeveolpers (http://geodevelopers.org/) i Esri Espanya (http://www.esri.es). Tindrem premis per a les millors aplicacions i regals per als asistents. Inscriu-te prompte, places limitades.

L’objectiu mes important d’aquest event es aprendre. No tens que ser un profesional d’aplicacions SIG, ni un hacker. Cualsevol perfil es valuable i util en el desenvolupament de idees innovadores que donen suport a la tasca de participació que està liderant l’Ajuntament de Castelló.

Pots contactarnos per a cualsevol informació o inscriuret a

calia@uji.es

fernando.benitez@uji.es

Vos esperem!

http://geodevelopers.org/

http://www.meetup.com/Geo-Developers/

http://desarrolladores.esri.es

APPCH.png